tisdag, april 27, 2010

Söta godsaker♥

Till en prinsessa, lite rosa och sött!
Halvpärlor i fina pastellfärger och bruna nyanser.
Har gjort ett litet fågelhus med den nya schablonen från Tim Holtz. Victoria, en av mina trogna kunder, hade en önskan i en kommentar här, att hon önskade sig ett kort gjort av "pysselgudinnan" Stina. Grattis Victoria, din önskan har gått i uppfyllelse. Men det blev inget kort utan en tavla i wellpapp med fjärilar. Vem vet, kanske kan fler önskningar gå i uppfyllelse här. Välkommen till Pysselskafferiet Här finns passion för pyssel

3 kommentarer:

AnnBri´s sa...

Hej på er
Snyggt som vanligt så roligt för Viktoria att hennes önskan blev uppfylld. Min önskan är att vi snart träffas. Hoppas den också kan bli uppfylld men det ska den eller hur.
Ha det bra och Kramar Annica

Arja sa...

Hej vännen! Tack för en trevlig e.middag och gott kaffe!!;O) Kevin gör sina läxor och jag blev lite pysselsugen, så jag pysslar!!!
Kram kram

Victoria sa...

Det är jag som är VICTORIA! Det är jag som fick min önskan uppfylld och se...se bara vad jag fick av Stina... sååå vackert! Jag har det på bästa stället hemma så jag ser det o det är KUL att få önska. Tack snälla, snälla Fru Pysselgudinna för att du tänkte på mej. För att du tog dej tid o omtanke att göra ett så fint kort. (tavla)
TACK! *kramar varmt om*

/ Victoria