söndag, november 01, 2009

Påfyllt med Smått & Gott

Skafferiet är påfyllt med smått & gott,
sött och roligt pyssel och massor av inspiration.
I butiken finns bl a: Färg, julpyssel, halvfabrikat, söta presentsaker, doftljus från Yankee Candle, änglar, tomtar, träsaker, scrapbooking, stämplar, dekorationer, papper m.m.
OBS! Endast kontant betalning.
Tips! Många godsaker tar snabbt slut, så skynda hit......♥
Allt som visas här finns i butiken.
Ängeln Svea har nu kommit till oss.
Mini och mini-mini.
Söt som godis.
Zinkfat 59:-
Zink advent 45:-
Självsläckande ljus finns också.
Stina har pysslat och gjort en vimpel med God Jul text.
Embossad i olika färger.
En påse med pepparkakor är trevligt att ge bort.
Stämpel, pepparkakor, som är embossad i choklad (mums).
Dekorerad etikett i härliga färger. Julkort i rött. Runt kanten är det embossat med ett guld-pulver. Kom gärna in så visar vi hur du gör det. Snyggt och enkelt. Glasburkar att fylla med godsaker och dekorera med papper och spets. Stinas pyssel: Att dekorera träsaker. Det är verkligen min grej. Pysslar för fullt inför alla julmarknader. Visar här några av favoriterna. Fina att ha i julkransen eller i granen eller i julblomman. Eller bara som de är. Att pyssla med decoupage är också roligt. Vi har massor av fina servetter. Här är ytterligare en pyssel-favorit. Kan nog nästan kallas för nr 1, speciellt för barnen att pyssla. Har funnits i många år som halvfabrikat, allt är utsågat av min mamma. Här har jag gjort tomtarna i cernitlera, men vi har massor av färdiga minitomtar att välja på. Söta små klockor, snöflingor och ett fyllt grötfat. Julfint! Välkommen till en välfylld, mysig, trevlig, fin, söt, väldoftande och rolig butik. Och "farlig" ,hihihihi......bara för att man vill ha så mycket........ och för att det inte går att tänka: "jag ska bara köpa papper och inget mer" Nu är det julmys varje dag hos oss och vi älskar det! Varmt välkomna till oss, hälsar "pysselkonsulterna" hos PysselSkafferiet.

2 kommentarer:

Bollebygdsbo sa...

Jag har tänkt titta in hos dig på onsdag.
Kul med så mycket nytt då. ;)
Tänker köpa Inkidos stjärn- och hjätalbum. Hoppas att du har dessa hemma.

Sofia sa...

Vilka otroligt härliga bilder och pyssel! Tyvärr bor jag en bit ifrån, men man kan ju i alla fall passa på att bli inspirerad av allt det fina :)