lördag, januari 18, 2014

Vårens inköp!

Hejsan! 
Nu är en hel del inköp klara av vårens nyheter. Roligt är också att det blir ett par nya leverantörer av fina saker till mitt skafferiet. På denna mässa har jag även köpt de nya servettmotiven från Sagen vintage design. Jättefina!
Jag kommer också få in alldeles underbara kuddfodral, mattor, spetsar/band och gardinkappor. Jag utökar alltså sortimentet med mera godsaker! Allt kommer så småningom att finnas både i butiken och i ebutiken. 
Jag har också fått massor av inspiration. 
Och kommer så smått att successivt bygga upp sortimentet med tillbehör för att göra egna fina smycken. Har en ring på mig nu som jag fick från en leverantör,  som jag verkligen gillar. Den ringen kommer snart finnas i butiken. Med andra ord är det mycket att se fram emot i vår! 

måndag, januari 13, 2014

Lite info

Som du säkert sett så har butiken stängt till vecka 4. Under tiden till dess är jag på mässor eller gör om i butiken. Varor kommer varje vecka. Något som blir nytt är att butiken kommer kallas Pysselskafferiet lagershop. Detta för att ebutiken ökar och butiken är ju mitt lager.
Under förra året sänkte jag priset på massor av varor i butiken i Gånghester. Vill ju gärna att fler ska hitta hit och upptäcka alla fördelar med en fysisk pysselbutik.

Vårens kurser och träffar finns på hemsidan: www.pysselskafferiet.se

Något mer som blir nytt och ändrat är mina öppettider.  
Från vecka 4 är det öppet torsdag och fredag 10-18. Ebutiken är alltid öppen och det går bra att lägga en order och sedan hämta i butiken. Det går också bra att ringa mig om ni vill komma en annan tid. Jag öppnar gärna upp om jag kan. 
Endast de lördagar vi har träffar är butiken öppen och då mellan kl 10-18. Vissa torsdagar är butiken öppen 10-20. 
Håll koll här och/eller på Facebook där ni hittar pysselskafferiet. Där skriver jag även om det är extra öppet. 
Jag finns också på Instagram - pysselskafferiet. Följ gärna butiken där.

Passar på att tipsa om att i butiken finns nu massor av färger från Martha Stewart craft, en färg för nästan allt: tyg - papper - metall - glas - porslin - gips - betong mm.
Som du ser är det påfyllt med papper och stämplar från Bildmålarna och ännu fler spellbinders. Nöstan allt finns i ebutiken utom papper. De ser man bäst i verkligheten!!
Därför är fysiska butiker bra - att få se och känna på produkten, få service, få visning av hur produkterna fungerar mm. 
Massor av fördelar, men det bästa är väl ändå att få träffas. 

Hoppas vi ses och varmt välkommen till en välfylld pyssel - scrap - hobby & present butik.