tisdag, juli 31, 2012

Välkommen!

Hjärtligt välkommen!
Här sprudlar pysselglädjen.
Öppet vecka 31: Torsdag 12-18, Fredag 12-18 & Lördag 10-14.

måndag, juli 23, 2012

Sizzix-kväll

Här kommer bilder från när Monica visade Sizzix stansmaskin i butiken.
Mycket trevlig kväll och ett stort tack till Monica för den inspiration du bjöd på. Nu är det semesterstängt resten av veckan. Åter öppet på måndag nästa vecka kl 17-20.

tisdag, juli 17, 2012

Glittrande armband!

Att göra smycken är något jag gillar. När jag får lite tid över så pärlar jag.
I helgen gjorde jag något som jag egentligen inte skulle gjort än. Fick helt enkelt för mig sent på lördagseftermiddagen att nu ska butiken möbleras om. Sagt och gjort, en kväll och en dag efter så är jag så nöjd. Det är den bästa ommöbleringen av alla:-). Det blev luftigt och ljust. Kunderna igårkväll tyckte också det blev bra. Är du nyfiken så har jag öppet på torsdag denna vecka kl 10-18. Det är flera erbjudanden och påfyllda realådor. Det är även 25% rabatt på glasburkar med patentlock, gäller så långt lagret räcker. Som alltid: varmt välkommen!

fredag, juli 13, 2012

Pysselväder:-)

Så idag har det blivit ett kort & en tavla. Allt material finns i min butik. P

tisdag, juli 03, 2012

Tips i sommartid!

Jag bor i ett hus som delvis är klätt med mexisten. Av några extrastenar har jag pysslat med decoupage, servett-teknik. Visar den jag har utanför dörren. Den är klädd i rosenservett från Sagen design och spets. Min dotter Malin har textat på den. Det är bra att skydda med utelack.
Butiken i Gånghester är stängd resten av veckan. Vi har öppet marknadsstugan i Apladalen, Värnamo, varje dag kl 13-18 till och med fredag.
Idag fyller vi på med mer godsaker, främst från Malin, Malitza Grace. Härliga skyltar, cupcakes, kronor mm, handmålat & handtextat & stämplat.

söndag, juli 01, 2012

Underbar helg!

Apladalen i mitt hjärta:-). Där är helmysigt att vara och jag ska vara där tisdag, onsdag och fredag nästa vecka.
Fredag är sista dagen där för i år:-(.
Men imorgon är det öppet i butiken i Gånghester och eftersom "kortdragaren" är kvar i Apladalen är det 10% rabatt på allt, gäller ej på redan nedsatta varor! Så endast kontant betalning imorgon! Öppet kl 17-20. Välkommen!