onsdag, februari 29, 2012

Påskägg

Att pyssla påskägg är nog ett av de roligaste pyssel som finns:-).
Fritt skapande med färg, spets blommor mm. Denna gång är det Malin som visar ett härligt påskägg i underbara färger. Hon har använt sig av crackle paint (krackeleringsfärg) och mönstrad tejp. Det kommer snart påfyllning i Skafferiet av krackeleringsfärg i flera härliga färger.
Imorgon torsdag kommer Monika och visar hur stämpling och embossing går till. Mellan kl 18-20 finns hon i butiken och delar med sig av sitt kunnande. Ett perfekt tillfälle att komma om du är nybörjare men så klart är alla välkomna! Butiken är öppen kl 14-20 som vanligt.

måndag, februari 20, 2012

Påskägg

Att pyssla egna påskägg är verkligen roligt. Det passar alla åldrar. Här är det Emelie 8 år som gjort två ägg. Hon har limmat på bibelpapper, stämplat text och så några blommor.
Emelie är ofta och hälsar på i butiken. Hon är min "lilla goa" juniorpysslare.

fredag, februari 17, 2012

Måste bara......

....fresta dig lite med Inkidos nya papperserie "spring time". Alla bilder kommer från Inkidos monter på Formex 2012. Så fina papper och mycket lätta att skapa med. Hela kollektionen finns i butiken.

Nya papper

Kommer från Landstoken.
Dubbelsidiga och med snyggt mönster.

tisdag, februari 14, 2012

Inspiration

Så här på Alla Hjärtans Dag tog Annika, Emelie och jag en liten tripp till Skara och Slöjdetaljer. Alla bilder är tagna där idag och jag kan lova att vi är fulla av inspiration och skaparglädje nu. Så här sitter jag i bilen hem och skriver här i bloggen (det är inte jag som kör för tillfället). Jag vill ju så gärna dela med mig av glädjen med pyssel. Vilken tur att jag har extra öppet imorgon mellan kl 12-18. Då packar jag och Lena upp nya varor och sedan blir det nog lite annat pyssel också. Varmt välkomna till min butik där jag vill och önskar att ni ska känna er väl mottagna och få massor av tips!

Alla hjärtans dag!

Åh, så glad jag blev i morse. Jag fick leverans av Annika:). Ett kort till mig....
Älskar ju sött! Brunt och rosa är en mycket fin kombination. Tack!
Önskar dig som läser här en "härlig alla hjärtans dag"!

lördag, februari 11, 2012

Staket mm

Gjorde ett kort med den nya diesen som gör staket, fågel och fågelhus.

Inspiration från Malin

Malin var med igår i butiken och gjorde kort. På några av korten använde hon sig av de nya diesen som jag skrev om i förra inlägget.

Nyheter

Dessa dies/schabloner är så fina.
Några är redan slut men kommer snart in igen. Idag gör Malin kort med en del av diesen. Ska fota korten när de är klara så du får se resultatet.
Idag pysslar vi för fullt här i butiken så har du vägarna förbi är du välkommen in i pysselhimmelriket:-)

torsdag, februari 09, 2012

Nypysslat mm

Idag har Annika pysslat en liten hängare. Hon har färgat in träet med distress stain (vintage photo) och sedan fäst papper från Reprint och några blommor. Annika har också gjort den lilla bokasken. Så söt!!!!
Visar även nya spetsar och stämpeldynor.